Bli medlem

Välkommen till Lunds Universitet och framförallt till den bästa nationen i Lund! På Hallands Nation inriktar vi oss på sport, fest, god mat, härliga drinkar men framförallt kärlek och gemenskap! Genom att bli medlem hos oss får du 50% på inträdet till våra klubbar, möjlighet att söka bostad hos oss, söka nationens stipendier, anmodan till Hallands årliga bal, förköp på kvalborgbiljetter och framförallt oändliga möjligheter att engagera dig!

Du blir medlem genom att skriva in dig hos oss. Detta gör du genom att besöka vår nation under våra öppettider. Under inskrivningsperioden, som startar den 23:e augusti fram till och med den 10:e september, har vi öppet alla vardagar mellan 10-18! Hoppas vi ses där!

Engagera dig!

Vi har 80 stycken förmän och cirka 200-300 aktiva som kommer från olika fakulteter. Tillsammans arbetar de för att skapa en grym atmosfär för att du som ny student ska få ut så mycket som möjligt av din tid i Lund. Att jobba på nationen är ett perfekt sätt att lära känna nya vänner. Medan du jobbar får du umgås med härliga människor samtidigt som du får mat och massa jobbargodis! Som tack får du en Hallandsdaler vilket är gratisbiljett som kan användas till någon av våra verksamheter, du får även möjlighet att gå på Hallands Nations tackfester! Vi har även ett klippkort som innebär att efter 3 avklarade jobbpass får du fri entré till vår klubb resten av terminen. Efter 6 jobbarpass får du även företräde i kön. Gå med i Jobba på Hallands // Work at Hallands för mer information!

Ansök till förman!

Vill du bli en del av Hallands kärnfamilj? Vill du få gratis inträde på alla nationer i Lund? Vill du få rabatt på några av Lunds bästa events? Vill du gå på sittningar, åka på förmannaresor, skaffa vänner för livet och dessutom skaffa erfarenheter som är grymt bra att lägga till på CV:t? Vänta inte! Sök för att bli förman hos oss!

Vi har flera olika förmannaposter att välja mellan! Allt från foto och layout till klubb och sport. Alla poster är indelade i olika utskott: Aniarautskottet består av lunchförmän, hovmästare, kockar och brunchförmän. Klubbutskottet är utskottet som sköter Hallands Nations klubb, utskottet består av slabbförmän, barförmän, tackfestkoordinator och kvällsansvariga. Det utskott som sköter vår pub är pubutskottet, det består av kökonsdag, pizzaförmän, pubonsdag, proseccoförmän och quizmaster. UT-skottet sköter våra aktiva event och består av våra natuförmän och idrottsförmän. Våra fotoförmän, redaktörer och layoutförmän ingår också i UT-skottet. Sist men absolut inte minst har vi överskottet som består av fanbärare, gillestugeförman, sexmästare, textilvårdsförmän, husförmän, sångförman, bandförman, tandemgeneral, övermarskalk, kvalborgskoordinator och vieriförmän! Med andra ord, det finns verkligen något för alla!

Håll utkik på vår facebooksida för vilka poster som är vakanta just nu, eller skicka en spontanansökan till hallandsvalberedning@gmail.com. Vi utlyser poster ungefär tre gånger per termin! Tveka inte att söka eller höra av er om ni har några frågor.

De é Kärlek!