Sport

Löpning

Under terminerna kör vi löpning en gång i veckan! Så vill du ha lite extra motion eller bara lite härligt sällskap är det bara att hänga på! Alla är välkomna oavsett nivå och erfarenhet. Tempot och rutten anpassas alltid till deltagarna, då vi har två spårtförmän kan klungan delas upp om det är utav intresse, d.v.s alla är välkomna att delta oavsett förmåga!

Fotboll

Våra spårtförmän har återkommande fotbollskvällar för alla som är sugna på att spela. Alla kunskapsnivåer välkomnas! Om du är sugen på att spela ännu mer kan du även provspela i vårt fotbollslag Hallands Nations FF! Vi har ett herrlag i div 6 och ett damlag i div 3. Oavsett hur mycket eller lite du har spelat tidigare är du varmt välkommen. Besök hnff.com för mer information eller maila info@hnff.com om du har några frågor!

Pizza & Pop’secco

Volleyboll

Volleyboll är ett återkommande event hos oss! Vi samlas på Victoriastadion där vi sedan kör volleyboll i olika konstellationer. Kul event för att både hänga, ha kul och få upp flåset! Alla är välkomna oavsett hur mycket man har spelat tidigare.

Pizza & Pop’secco

Andra sportevenemang

Vi kör även event som basket, innebandy, frisbee, discgolf, badminton med mera. Enklast är att kolla in våra facebook sidor: Hallands Nation eller Hallands Nations [Spårt]. Tveka inte att komma förbi oss på våra öppettider om du har några frågor, eller maila på info@hallandsnation.se.

Pizza & Pop’secco

Vår årliga brännbollsturnering!

Varje vårtermin kör vi en stor och populär brännbollsturnering som pågår en heldag! Alla korridorer på Hallands boende plus våra förmän tävlar om vem som tar hem årets viktiga pokal! Spons, hets, utklädnad och blodigt allvar utlovas vid varje turnering! Detta vill man definitivt inte missa!

Pizza & Pop’secco