Vår verksamhet

Burger Bundays

Varje måndag mellan 12-13 serverar vi lunch här på Hallands! På Burger Bundays serveras olika, smarriga hamburgare varje vecka, allt från klassiska cheeseburgare till burgare med asiatisk touch. Vad som serveras är alltid upp till våra duktiga lunchförman att bestämma, bara fantasin som sätter stopp! Och om det inte serveras pommes till burgarna så serveras det alltid ett annat spännande tillbehör till! Om du är student i Lund ska du definitivt inte tveka på att komma hit och prova, både prisvärt och väldigt gott!

Wangö Pubquiz

På onsdagkvällar öppnar vi upp vår mysiga pub och kör Lunds bästa pubquiz! Dessutom serverar vi god mat och kall öl till förmånliga priser. Skapa dig ett lag och delta varje onsdag för att vara med och tävla i vår quizliga. Topplagen har i slutet av terminen möjlighet att vinna fina priser och vinnaren får sitt lagnamn graverat och uppsatt på vår wall of fame! Wangö är ett väldigt populärt event här hos oss, se till att boka bord cirka en vecka innan för att vara säker på att få deltaga. Kolla in vår facebooksida för veckans meny och quiztema!

PIPI Fridays

På fredagar kör vi Pizza & Pitchers! Goda och billiga pizzor serveras tillsammans med pitchers av olika karaktär. Perfekt som slutet på en lång pluggvecka eller varför inte som början på en hejdundrande utekväll? Oavsett ert mood passar PiPi Friday’s utmärkt för att stilla både hunger och törst. Kolla in vår facebook för att se vilka pizzor och pitchers som serveras denna veckan. Vi serverar alltid ett vegetariskt alternativ! Glöm inte att maila oss i förväg om ni har några specifika matpreferenser.

Bua Brunch

På söndagar öppnar vi upp dörrarna för Bua Brunch! Brunchen startar 11.30 och slutar 13.30, kolla in vår facebooksida för att se vad vi serverar denna veckan. Brunchens namn, Bua, härstammar från en tätort i Hallands län vars fyr byggdes 1928 - samma år som Hallands startade.

För boka bord till våra verksamheter ber vi er maila info@hallandsnation.se. Drop-in gäller endast i mån av plats. Hoppas vi ses!

Sittning på Åsen

Hur firar en Lundastudent? Med sittning såklart! Tentan gjord? Sittning! Fyller år? Sittning! Är det fredag? Sittning! På Hallands firar vi våra sittningar på "åsen" - en superfin lokal högst upp i huset. Här schasas ni inte ut när klubben öppnar utan kan avsluta er sittning utan att stressa.

Våra talangfulla kockar lagar fantastiska 3 rätters, där både fördrink och eftersläpp på klubben ingår i priset! Både större och mindre sällskap kan boka, och om ni är över 70 personer får ni dessutom lokalen för er själva.

För mer information eller bokning maila sittning@hallandsnation.se